Sundhed og livsglæde - ad nye veje

v/Grete Heinze


Behandling af:

- smerter

- allergier

- stress

- og andre gener


Håndlæsning

Personlig udvikling

Elektronisk lymfedrænage


Hvordan bliver dit 2020?


Det kan en håndlæsning fortælle dig om. 


Start dit år med at komme i kontakt med den viden, dit sind allerede har.


En håndlæsning vil ofte fortælle om din fremtid, og er der nogle udfordringer, vil de også fortælle dig, hvordan du lettest kommer igennem dem.


Jeg ved ikke noget om dig, så det er informationer der kommer fra dig. Jeg er bare den formidler, som kan se det i dine hænder, og dermed hjælpe dig til at se de muligheder og talenter du har, som lettest bringer dig igennem evt. svære ting i livet.


Se mere under fanen: HåndlæsningElektronisk Lymfedrænage: 


Nu har jeg lagt en billedserie ind på siden Lymfedrænage. Billederne er eksempler på forskellige ødemer, hvor Elektronisk lymfedrænage har haft en positiv effekt på hævelsen/ ødemet. 


Den maskine jeg har, er den eneste af sin slags i Danmark, men der er 3 mere i Sverige. Det er Thea Kärmann der har dem, og hun har arbejdet med Elektronisk lymfedrænage i mange år.


Fra starten var det heste, maskinen skulle bruges til, men efter nogle år, fandt Thea ud af, at det også var effektivt til mennesker.

   

Se evt. mere herom under: Lymfedrænage - Sådan foregår det. Her kan du også læse om mit møde med Elektronisk lymfedrænage.


Jeg hører meget gerne kommentarer - ris eller ros - om min hjemmeside.

 Ring til mig på tlf. 4228 0150 eller skriv til: greteheinze@mail.dk