Hvad er lymfedrænage?

Hvordan foregår det?


Der sættes 24 elektroder på de steder på kroppen, hvor væskeophobninger, urenheder, spændinger e. a. sidder. Elektroderne er forbundet med en maskine, som kan indstilles med forskellig styrke, så det passer præcist til dig.


Maskinen kører oftest i ca. 45 minutter, hvor man ligger eller sidder og slapper af. En meget behagelig og fuldstændig smertefri behandlingsform.


Elektroderne sætter nogle små vibrationer i gang. Den lymfe som har stået stille i vævet, vil ofte være lidt mere tyk og "sej". De små vibrationer gør, at lymfevæsken igen bliver mere tyndtflydende, så kroppen kan opsuge og borttransportere væsken. Hævelsen forsvinder. Det samme gælder spændinger, affaldsstoffer o.a.


Lymfedrænagebehandlingen er:


Effektiv

Smertefri

Behagelig

Medicinfri

Uden bivirkninger


Nogle eksempler:


Her sidder elektroderne på en kvinde, hvis knæ pludseligt "gik af led". Kvinden kunne næsten ikke støtte på benet, og knæet var ømt og hævet. Hun kom humpende på 2 krykstokke.


Efter 45 minutters lymfedrænage, havde hun det meget bedre, hævelsen var mindre og hun kunne gå uden krykker.


Billederne her er taget af en 59-årig mand, som har fået en "ny ankel" på grund af slid i knoglerne. Han havde smerter, og næsten ingen bevægelse i anklen, p.g.a. den ophobede væske. Hos fysioterapeuten blev han opfordret til at lave nogle øvelser, men det kunne han ikke.


Allerede efter 1. behandling med elektronisk lymfedrænage, var der så meget mindre væske, at han kunne begynde at lave øvelserne, og som billedet viser, var anklen rigtig fin efter 2 behandlinger.


Noget at det kom dog igen over tid, hvis han ikke holdt anklen i gang, og der var smerter da han begyndte at gå på anklen, men med en behandling med 2-3 ugers mellemrum, forsvandt alle generne efterhånden.Min historie - derfor mødte jeg lymfedrænagen.


Efter en stor rygoperation, havde jeg - mere end et år efter operationen - stadig mange smerter. Det er ikke unormalt, men på den anden side, er det heller ikke alle der har så mange smerter.


En overlæge i Ortopædkirurgi, som jeg kender, kontaktede mig, da han mente at have fundet én som kunne hjælpe mig. Hun hedder Thea og bor i Sverige, men kommer jævnligt til Danmark, hvor hun behandler en masse - både mennesker og heste - med vidt forskellige problemer.


Ortopædkirurgen mente mine smerter bl.a. kunne skyldes, at jeg stadig havde en inflammation i lænden, på det sted hvor jeg blev opereret. Det kunne lymfedrænagen måske hjælpe på?


Jeg var naturligvis villig til at prøve, da jeg har prøvet så meget andet, og dette viste sig at hjælpe. Allerede efter 1. behandling var der en tydelig bedring, og efter 3 behandlinger, havde jeg det rigtig godt i ryggen. Langt bedre end forventet.


Det var så samtidig sådan, at Thea ønskede at have en maskine stående i Danmark, hos en som kunne betjene den. Da jeg har den nødvendige anatomi, fysiologi, sygdoms- og meridianlære i orden, var det jo oplagt at det blev mig. Jeg er nu blevet så grundigt trænet og instrueret i både Danmark og Sverige, at jeg, med stor glæde, kan betjene maskinen.


Måske kan du have glæde af en behandling? Eller du kender måske en der kan?


Jeg vil anbefale dig at se Thea Kärrmans hjemmeside. Thea har arbejdet med denne maskine i 15 år, og har selv været med til at udvikle maskinen.


Til at begynde med var det kun til heste, men hesteejerne så jo de fantastiske resultater med hestenes hævelser og sår, som enten forsvandt helt eller blev væsentligt bedre. Ejerne spurgte så, om ikke også de kunne få sådan en behandling?


På denne måde kom Thea i gang med også at behandle mennesker, hvilket hun har stor succes med i Sverige. Efterhånden har Thea også fået rigtig mange tilfredse kunder i Danmark, hvor hun også behandler både mennesker og heste.


Før

Efter 2 behandlinger