Efter behandlingen -

og lidt praktiske oplysninger.


Ved første behandling, vil jeg gerne have nogle informationer om dig og dine gener. Har du hævelser, vil jeg også gerne fotografere dem, så vi efter behandlingen kan sammenligne og se, om der er en umiddelbar forandring.


Du skal regne med ca. 1½ - 2 timer første gang. Efterfølgende behandlinger tager typisk 1-1½ time.


Efter en behandling, vil du ofte - især ved hævelser - se forskellen med det samme, men der vil kunne ske flere ændringer i kroppen i 2-12 dage efter.  Det er den tid det kan tage, at få løsnet evt. affaldsstoffer og få dem helt udskilt af kroppen. Det er vigtigt du drikker meget vand, for at hjælpe kroppen med denne proces.


Du kan opleve at din urin lugter mere end den plejer, men det er kun et positivt tegn på, at du er i gang med at rense ud. Har lymfen stået stille længe, kan der også opstå en ømhed, som når du har været til gymnastik, og brugt nogle muskler som ikke har været brugt længe. Det er det samme der sker her. Et stillestående lymfesystem skal lige i gang, og det kan godt give lidt ømhed, som hurtigt forsvinder.


Skal du have flere behandlinger, skal der helst være 8-14 dage imellem, hvis det er samme sted der skal behandles. Skal du have flere steder behandlet - f.eks. både ryg og ben - kan vi godt behandle ryg en dag, og benene få dage efter.


Priser:


Se under Kontakt og priser